Stylist

Imago wordt door veel meer factoren bepaald dan alleen jouw fysieke verschijning. Een eerste indruk wordt mede bepaald door de manier waarop je praat en je gedraagt, niet alleen hoe je gekleed bent.

In de hoedanigheid van Image Consultant werkt Hermie niet alleen aan een bepaalde kledingstijl die bij jouw persoonlijkheid past (zie Personal Styling) maar kijkt ze naar  jouw gehele verschijning, gedrag en jouw wijze van communiceren aan haarkundige blik. Ze biedt o.a. hulp en advies met jouw huidige garderobe, make-up,communicatie, lichaamstaal etc.

Er wordt o.a. gekeken naar gezichtsuitdrukking, de wijze waarop je communiceert(verbaal en non-verbaal), persoonlijke stijl evaluatie, garderobe consulting*, make-up& haarstijl en meer…Aan de hand daarvan wordt een advies afgegeven om op die manier een authentiek en aantrekkelijk imago te creëren. 

Gepassioneerd gaat Hermie te werk om d.m.v. professioneel advies jou te helpen elk gewenst doel te bereiken, of dat nu die goed betaalde baan is, hoe een goede indruk achter te laten, of hoe jij simpelweg lekkerder in je vel kan komen te zitten (zelfvertrouwen).

Op basis van dit advies kun je vervolgens besluiten om zelf te gaan shoppen, of een beroep te doen op de Personal Shopping skills van Hermie. Zij is de aangewezenpersoon om jou te begeleiden in het vinden van de juiste kleding en accessoires,want als iemand jou ondertussen als geen ander heeft leren kennen dan is het Hermie wel.

Quote Hermie:’ Wanneer ik er ook maar enigszins aan bij kan dragen dat een vrouw zich simpelweg weer heerlijk vrouw voelt, lekker in haar vel zit, daar kan ik zo gelukkig van worden…’

* Garderobe consulting:
Op basis van iemands bestaande garderobe adviseren wat kan blijven, wat er niet in thuis hoort, de bestaande garderobe organiseren en op verschillende manieren opnieuw combineren.