Over Rosee

Rosee Fashion & Styling

The Story

Rosee Fashion&Styling is in Enschede en omgeving ” the place to be” als het gaat om fashion.Na een aantal jaren gewerkt te hebben als styliste in binnen en buitenland heb ik 11 jaar geleden het besluit genomen om mij te vestigen op een vast plekje in Enschede.Ik heb gekozen voor merken die zich onderscheiden. Ik zoek daarbij naar de juiste mix van style en looks.Ik werk dan ook graag samen met merken die fashionable draagbaar zijn oa…American Vintige, Ba&sh,By Rosee,Baum und Pferdgarten,Essentiel Antwerp, Frame,Mother,Goosecraf,Mes Desmoiselles,Rabens Saloner,Rosemunde

Naast de winkel ben ik ook vaak onderweg naar Theaters en TV studio’s.Ik kleed een aantal vaste BN’rs waaronder Sanne Wallis de Vries waar ik oa. de outfits heb verzorgd tijdens Wie is de Mol 2017.En veel rode loper momenten waaronder de premiere van SOOF.Ook voor dit jaar staan er op dit gebied alweer een aantal spannende opdrachten klaar.

Ik kom graag bij jou thuis om samen kijken of de style in je kledingkast¬†aansluit bij je persoonlijkheid.¬†Vaak met een kleine twist is deze weer “up to date” en zal je zien dat er meer mogelijkheden zijn.Of een andere optie is langs te komen bij Rosee uiteraard ook mogelijk op afspraak. Ook na winkeltijden,dus wanneer het jou het beste uitkomt.

Graag tot ziens bij Rosee Fashion&Styling

Liefs,Hermie