Blog

19-03-2015
Personal Styling; een avond met een gouden randje!

Deze keer was het een verjaardagscadeau van haar eigen man…:) Hoe leuk is dat!

Het begint natuurlijk met het moodboard, waarbij een look wordt opgesteld die wij voor ogen hebben. Wat past bij haar? En waar voelt zij zich lekker in? Dat is het belangrijkste uitgangspunt, een stijl creëren die je eigen identiteit en persoonlijkheid onderstreept. Voorhttp://www.rosee-enschede.nl/personal-styling-een-avond-met-een-gouden-randje/ dit alles bracht Hermie allereerst een bezoekje bij haar thuis. Dit om te ontdekken wie zij is, je zou het ”snuffelen” kunnen noemen naar alles waarmee zij zich omringd.

Een schot in de roos, al zeggen we het zelf;)! En wat was ze heerlijk enthousiast. Nieuwe ideeën en mogelijkheden werden snel opgepikt en stijlen werden met elkaar gemixed, zodat voor elke gelegenheid een combinatie kan worden gemaakt. Daarbij werd uiteraard haar eigen garderobe gemixt om de nieuwe stijl door te trekken. En we maakten gelijk van de mogelijkheid gebruik om een goede plek te creëren voor haar eigen garderobe in de kast, waarbij alles zichtbaar en gezellig ingericht is.

Ons idee over hoe zij zich weer zichtbaar ging maken, werd outfit na outfit steeds duidelijker voor haar. En raakte er steeds meer van overtuigd dat dit helemaal bij haar past. Haar zachte vrouwelijke kant beleefde een ware verandering.

Wat een ontzettend mooi vak hebben wij toch ook! Een vrouw laten shinen door te laten voelen dat het belangrijk is om jezelf te laten zien.

Weer een avond met een gouden randje!

— Choose to shine —