Blog

08-09-2015
Voor Rose(e) naar Enschede – bloggen over een blog

Voor Rose(e) naar Enschede…

Fashion- en lifestyle bloggers Jasmijn & Carin van ”de meisjes van Baps” hebben ons ook ontdekt, hoe leuk is dat! De dames uit Haarlem zijn enthousiast; ”een winkel waar jij centraal staat”. En daar gaat het om, jezelf een stijl laten aanmeten die jouw persoonlijkheid onderstreept.

We gaan dus bloggen over een blog;)!

”Het is heerlijk om af en toe vreemd te gaan! Als Haarlemse heb ik bepaald geen klagen over fijn shoppen, helemaal niet als je bedenkt dat Amsterdam en Den Haag ook in de buurt zitten. Maar ik ga ook graag vreemd, in Enschede bijvoorbeeld.

Daar word ik erg gelukkig van Rosee Fashion&Styling, een fantastisch mooie winkel waar jij centraal staat. Natuurlijk hebben ze mooie merken (duh), maar samen met het personeel zoek je naar de kledingstukken die helemaal bij jóuw stijl passen.

Weet je niet zo goed wat je stijl is? Geen probleem, eigenaresse Hermie heeft jaren als styliste gewerkt en kan je daar prima bij helpen. Geen tijd om te shoppen of niets om aan te trekken (ondanks een volle kledingkast)? Rosee biedt ook Personal Shopping, met een garderobe-update.

Ben je binnenkort in Enschede dan is Rosee een must! En rosé ook, in de laatste zonnestralen…

Happy shopping! ”